Головні новини

Завершився процес переходу виконавчих органів Новокаховської міської ради до Новокаховської міської військової адміністрації, в результаті чого відбулися кадрові зміни.

07.03.2023 16:32
287 Головні новини

Стосовно виконавчого комітету, станом на 1 березня з 77 осіб працює 1 головний бухгалтер, 17 осіб перейшли на роботу до МВА, 20 осіб знаходяться на простої та ще з 38 призупинено трудові угоди. Ще одна особа знаходиться у декретній відпустці. Міський голова після закінчення щорічної відпустки згідно з чинним законодавством буде знаходитись у режимі простою. 

Стосовно окремих структур виконкому відбулися зміни в керівництві. Зокрема: на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю прийнята Ольга Величко, а дії трудового договору з Геннадієм Шияном призупинено. 

З посади начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звільнений Володимир Суптеля. На цю посаду прийнято Олександра Кураса. 

На час воєнного стану у відпустці перебуває начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран. На цю посаду призначена Ірина Дахновська. 

Окрім цього, призначені заступники начальника Новокаховської МВА. Зокрема: перший заступник - Олег Тарабака, заступник з питань цифровізації - Сергій Петрушевський. 

Крім цього, Ганна Федоренко призначена на посаду начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, Дмитро Зінкевич - начальника юридичного відділу, Євген Антощенко - начальника відділу економіки. 

На іншу частину посад військової адміністрації перейшли фахівці, які до початку воєнного стану працювали у виконкомі Новокаховської міськради.

Крім цього, у березні відбудеться оптимізація деяких структурних підрозділів Новокаховської міської ради.

Дивитися всі новини