Головні новини

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Дня Соборності України

22.01.2023 10:13
300 Головні новини

Шановні новокаховчани, дорогі українці, сьогодні, 22 січня, ми відзначаємо величну дату нашої історії – День Соборності України. Цей день - символ того, що Україна неподільна, що не існує окремої Східної і Західної України, що у нас єдина держава, а ми – її єдиний народ! І поки ми разом - зможемо подолати всі негаразди. Ми продовжуємо доводити цю істину вже 11 місяців поспіль, ставши пліч-о-пліч, захищаючи свою рідну державу від російського вторгнення.

В цій жорстокій війні з російськими окупантами українці довели всьому світу, і, перш за все, самим собі, що Україна - єдина, неподільна, соборна. Що не важливо, в якому куточку нашої держави ти народився - в тобі б’ється хоробре, волелюбне серце українця, сповнене прагнення захищати рідну землю. Від Донецьких степів до Карпатських гір, від Чорного моря до північних кордонів - ми єдина родина.

Дякую воїнам Збройних сил України. Для всіх нас - ви справжнє натхнення і приклад того, що таке соборність, єдність, боротьба за свободу і незалежність. Ваша мужність і звитяга надає сил мирному населенню стійко переносити всі трагедії, які обрушує на нашу долю російська держава, гуртуватися, і всім разом працювати на перемогу.

Бажаю всім нам, українцям, якнайскорішої перемоги, миру, добробуту, мудрості у прийнятті будь-яких рішень, безмежної любові до рідної землі, здоров’я і злагоди, сил та натхнення, незламної віри у повернення додому і щасливе майбуття нашої неймовірної рідної Новокаховської громади та всієї України!

Слава Україні!

Дивитися всі новини