Головні новини

Міський голова Володимир Коваленко та вся Новокаховська громада висловлює співчуття рідним і близьким у зв'язку зі смертю старости Веселівського старостинського округу Людмили Іванівни Аннас

28.12.2022 19:50
351 Головні новини

22 грудня Людмила Аннас отримала тяжкі поранення через  жорстокі обстріли села Веселого Новокаховської громади  російськими окупантами. Була доправлена в місто Херсон для  надання допомоги, де, не приходячи до свідомості, померла 27  грудня 2022 року.

Людмила Іванівна народилася 1959 року. В 1994 році закінчила    Херсонський сільськогосподарський інститут за спеціальністю  “бухгалтерський облік, контроль та аналіз господарської  діяльності”.

Трудову діяльність розпочала у 1978 році в Новокаховському  комбінаті громадського харчування.

З 1980 року працювала в Радгоспі-заводі ім.Леніна (у 1997 році був перетворений у ВАТ “Князя Трубецького”) і пропрацювала там 26 років.

В 2010 році обрана Веселівським сільським головою. В 2015 році обрана на цю посаду вдруге.

З жовтня 2019 року до закінчення повноважень міської ради VII скликання виконувала обов’язки старости Веселівського старостинського округу.

У жовтні 2020 року знову обрана старостою Веселівського старостинського округу Новокаховської міської ради.

Людмила Іванівна була мудрим, чуйним керівником, до останніх днів життя сумлінно працювала на благо рідного села.

Керівництво громади, колеги, друзі, вдячні односельці висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким у зв'язку з тяжкою втратою дорогої людини.

Поділяємо ваше горе. Нехай пам'ять про покійну Людмилу Іванівну назавжди залишиться у серцях рідних, друзів та всіх, хто знав її, любив і поважав.

Вічна пам’ять…

Дивитися всі новини