Головні новини

У п'ятницю, 23 грудня, у звільнені від російської окупації селища Козацьке та Веселе був доставлений черговий гуманітарний вантаж

26.12.2022 07:31
328 Головні новини

Голова Новокаховська міська військова адміністрація Валерій Брусенський, перший заступник голови Новокаховської міської ради Олег Тарабака та співробітник гуманітарного штабу виконавчого комітету Новокаховської міської ради Владислав Сольський відвідали звільнені населені пункти, доправили гуманітарну допомогу та поспілкувалися з людьми, які прийняли рішення залишилися в своїх домівках, не зважаючи на постійні обстріли та відсутність води і електрики.

Потреба у дровах і воді, соціальні виплати, ліки і товари першої необхідності - ось невеликий перелік того, що необхідно людям в деокупованих населених пунктах.

Цього дня у Козацьке і Веселе було доставлено 120 продуктових наборів від благодійної організації World Central Kitchen . ГО "Тарілка" з міста Дніпро надала 950 буханок хліба. Також від Херсонська обласна державна адміністрація було передано 3 буржуйки. БО "Благодійний фонд "Місто тисячі джерел" м. Нова Каховка та депутатка Новокаховської міської ради Наталія Марченко передали мешканцям селищ ліки.

Дякуємо нашим партнерам і благодійникам за постійну допомогу і підтримку жителів Новокаховської громади, які залишаються у вкрай скрутних життєвих обставинах.

#Новокаховська_громада_це_Україна

Дивитися всі новини