Головні новини

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Дня енергетика

22.12.2022 13:14
306 Головні новини

22 грудня вітаємо з професійним святом, День енергетика України, працівників електростанцій, інженерів, ремонтників, допоміжний персонал - всіх хто має відношення до чи не найважливішої галузі сучасного світу.

Праця енергетиків є критично важливою для економіки. Без цих людей не було б світла і тепла в наших будинках, школах і лікарнях, стає неможливою робота зв'язку і транспорту.

У страшний час війни, коли російські окупанти підло обстрілюють енергетичну інфраструктуру України, ці люди, незважаючи ні на що, працюють і роблять все можливе, щоб у наших будинках було світло.

Весь український народ вдячний вам, дорогі енергетики, що у випробувальний для країни час ви ще з більшим розумінням, відповідальністю та професіоналізмом підходите до подолання повсталих перед вами викликів і завдань. Дякуємо всім без виключення – від керівного складу до електромонтерів.

З нагоди професійного свята бажаємо всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, нових професійних злетів і здобутків, стабільної частоти в електромережах, добробуту, міцного здоров'я, добра, успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім'ям!

Зі святом Вас, шановні енергетики!

Слава Україні!

Дивитися всі новини