Головні новини

Окупанти щоденно обстрілюють цивільну інфраструктуру звільнених селищ Новокаховської громади

14.12.2022 13:45
332 Головні новини

Деокуповані селища Новокаховської громади Веселе та Козацьке, які знаходяться на правобережжі Херсонщини, потерпають від постійних обстрілів російських загарбників.

Внаслідок ворожих мінометних та гарматних обстрілів пошкоджень зазнали приватні будинки місцевих жителів та багатоповерхівки, повідомляє Online НК.

Окупанти щодня обстрілюють цивільну інфраструктуру селищ та житлові будинки, знаючи про те, що на території населених пунктів ніяких військових частин ЗСУ немає.

Міська влада Новокаховської громади зробила усе можливе, аби евакуювати більшу частину мешканців селищ до більш безпечних регіонів. Тим жителям, хто ще перебуває у своїх домівках, регулярно надається гуманітарна допомога.

Також російська армія не припиняє завдавати ударів по населених пунктах Бериславського району. Протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новоолександрівська, Тягинська та Милівська територіальні громади. Серед них – м.Берислав, с.Новоолександрівка, с.Гаврилівка, с.Михайлівка, с.Золота Балка, с.Тягинка, с.Одрадокам’янка, с.Качкарівка та с.Милове.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини