Головні новини

Міський голова Володимир Коваленко та вся Новокаховська громада висловлюють співчуття з нагоди загибелі Джамбулата Арчиловича Хоперії, уродженця села Гвімбралаурі Ланчхутського муніципалітету

08.12.2022 16:44
384 Головні новини

Джамбулат Хоперія, народжений 11 січня 1997 року, з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію України воював за незалежність і свободу нашої держави. Разом зі своїми побратимами він боронив від окупантів міста Київ, Харків, Бахмут.

1 грудня, у віці 25 років, Джамбулат помер від ускладнень, викликаних хімічним отруєнням, отриманим під час бойових дій.

8 грудня тіло загиблого було доставлене на батьківщину, в Грузію.

10 грудня 2022 року Джамбулат Хоперія буде похований в рідному селі, поряд зі своїм дядьком, Джамбулатом Валеріановичем Хоперією, який героїчно загинув в Абхазії в 1992 році, захищаючи територіальну цілісність Грузії.

Новокаховська громада, міський голова Володимир Коваленко і весь український народ схиляє голови в скорботі і співчуває сім'ї загиблого воїна Джамбулата Хоперії, який віддав своє життя, захищаючи свободу і незалежність України

Ми дякуємо величному і незламному народу Грузії за те, що ви з нами у цей страшний для України час.

Дякуємо меру Ланчхутського муніципалітету Олександру Саришвілі за підтримку Новокаховської громади.

Дякуємо місту-побратиму Ланчхуті за мужніх і хоробрих синів, готових на самопожертву заради справедливісті і волі братського народу України.

Низький уклін і вічна слава героям...

Дивитися всі новини