Головні новини

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Дня Збройних сил України

06.12.2022 09:29
282 Головні новини

Дорогі наші воїни 57 окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка , шановний командир бригади Олександр Олександрович!

Уже протягом 5 років ви є невід'ємною частиною життя Новокаховської громади.

Ви наші діти, наш успіх, наша надія. Ви наше майбутнє. З перших днів, як тільки ви зайшли в місто на постійне місце дислокації, ми побудували виключно гарні стосунки взаємної поваги і відповідальності. З вашою появою наша громада стала набагато потужнішою, як адміністративна структура. Ми відчули захист, впевненість, ми полюбили вас як своїх дітей: рідних, близьких, за яких потрібно нести відповідальність, піклуватись. Своєю мужністю ви виконували і виконуєте в Україні і в нашому місті зокрема, над важливу місію: ви бороните нашу рідну землю. А ми, в свою чергу, мали докласти всіх зусиль, щоб цю справу ви робили це в якомога комфортніших умовах.

За ці роки різні періоди і випробування випали на вашу долю. Але останні 9 місяців вони перетворилися на суцільне пекло і нескінченний бій за свободу України. На нашу рідну землю ворог приніс багато горя, смертей, крові, сліз, зруйнував міста. І якби не ваша стійкість і мужність, російська нечисть поширилась би на всю Україну, а можливо і за її межі.

Я, разом з усією Новокаховською громадою , схиляємо голови перед тими воїнами вашого підрозділу, які віддали своє життя у боротьбі за наш мир і спокій. Ми кожного ранку прокидаємося і чекаємо новин з фронту, знаючи, що ви там, на передовій, що ви у гирлі самих страшних військових подій.

Ми молимося за живих. Ми намагаємося бути корисними вам в облаштуванні ваших побутових умов у надтяжких умовах фронтового життя. Ми любимо кожного з вас як рідну дитину. Ми віримо, що Господь Бог збереже вас, як ви бережете нашу землю.

Сьогодні ваше професійне свято, День Збройних сил України. Ми хочемо, щоб ви усвідомлювали: ви найцінніші, найяскравіші представники українського народу. У ваших душах і серцях живе величезна любов до нашого краю і до нашої країни.

Ми віримо, що завдяки вашій звитязі і хоробрості, жоден ворог, якою б силою і людською масою він не володів, ніколи не завоює нашу землю, якою б страшною ціною не здобули ми цю перемогу.

Військовослужбовці неодмінно звільнять тимчасово окуповані міста і села. І ми всі разом відновимо життя і побудуємо заможну, щасливу країну, як знак вдяки до вас, спражніх героїв України, і як знак глибокої шани і пам’яті про тих, хто загинув.

Нехай цей день, 6 грудня 2022 року, стане останнім днем Збройних сил України, який ми відзначаємо в період бойових дій. Нехай якнайскоріше, завдяки вашим зусиллям, спільній роботі фронту, тилу, мудрості прийнятих рішень на рівні державних структур, допомозі і підтримці наших міжнародних партнерів, Україна здобуде перемогу над російськими окупантами. Ми обов’язково зупинимо цю страшну чорну силу, яка несе смерть і трагедію не тільки в Україну, а і на всю планету.

Нехай Господь Бог береже кожного з вас!

Ми молимося, віримо, любимо і чекаємо на вас в своїх домівках, на розквартирування на мирне життя в українській квітучій Новій Каховці.

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Слава героям!

Дивитися всі новини