Головні новини

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Міжнародного дня волонтера

05.12.2022 11:10
274 Головні новини

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, хто опинився в скрутному становищі і потребує допомоги.

З початку воєнних дій, і вже дев'ятий рік поспіль, українські волонтери – це невід'ємна потужна сила, яка невтомно працює на перемогу України проти російської федерації.

Ви підставляєте плече в найскладніших ситуаціях не тільки нашим захисникам на фронті. Ви також самовіддано опікується проблемами мирного населення: тих, хто постраждали від окупації та обстрілів, тим, хто має тяжкі хвороби, і багатьма іншими ситуаціями, де необхідна згуртованість і рішучі дії.

Від імені Новокаховської громади висловлюю безмежну подяку волонтерам, разом з якими ми співпрацюємо у наданні допомоги мешканцям звільнених селищ Козацьке і Веселе. Евакуація, продукти харчування, хліб, теплі речі, ліки - це лише частина того, чим ви допомагаєте нашим людям.

Шановні волонтери, ви - справжній приклад доброти, людяності й безкорисливості.

Не кожен здатен, відкинувши свої справи і потреби в сторони, прийти на допомогу тому, хто потребує допомоги. Бути волонтером може тільки по-справжньому добра і чуйна людина.

Низький уклін і безмежна подяка за вашу добру самовіддану справу! Бережи Господь вас, ваших рідних і близьких, наших хоробрих незламних воїнів та нашу рідну Україну!

 

З повагою
міський голова
ВОЛОДИМИР КОВАЛЕНКО

Дивитися всі новини