Головні новини

Володимир Коваленко: “За останні 3-4 дні Нова Каховка зазнала значних руйнувань”

29.11.2022 14:51
325 Головні новини

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко повідомив, що наразі у місті дуже складно, з’явилася велика кількість руйнувань за останні 3-4 дні.

Про це він розповів в етері телеканалу Еспресо, повідомляє Online НК.

“Ситуація у Новій Каховці непроста. Всі ті, хто пішов на зраду та співпрацював з окупантами, більшість з них виїхала, втікла за допомогою своїх “господарів”, яким вони продали свої душі. Збільшилася кількість російських окупаційних військ, які розташовані по приватних житлових будинках різних районів, особливо у найближчих населених пунктах сільської місцевості вздовж лівого берега річки Дніпро”, – прокоментував міський голова Нової Каховки.

“Я беру на себе відповідальність, стовідсоткову гарантію, що це справа рук тих, хто перебуває на лівому боці річки, а тоді вони знімають кіно і розповідають, які руйнування роблять українські війська, але це неправда. Тому, що ми знаємо, де розміщені ворожі бойові позиції та що від них прилітає. Такі руйнування є на вулиці Горького, 7 і на Горького, 20, на Букіна 62 та 64, і у стоматполіклініці повиносило вікна, є і прильоти до комунального підприємства, і на філію Херсонгазу – це все у місті відбулося за останні 3-4 дні. Люди практично з будинків не виходять, бояться з’являтися на вулицях, тому що обстріли стали інтенсивніші та ситуація небезпечніша”, – розказав Коваленко.

 

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини