Головні новини

Звернення міського голови Володимира Коваленка з нагоди Дня Гідності та Свободи

21.11.2022 09:29
302 Головні новини

Сьогодні, на 271 день повномасштабного вторгнення російських загарбників, як ніколи раніше, кожен українець розуміє цінність понять Гідність та Свобода.

Дев'ять років минуло з тих буремних подій на Майдані, коли народ України почав свій шлях до справжньої Незалежності і права обирати своє майбутнє. В тяжких боях, з величезною кількістю людських втрат, як на полі бою, так і серед мирного населення, ми відстоюємо свою Свободу та Гідність і сьогодні.

Небесна сотня, на превеликий жаль, поповнилася вже тисячами душ Воїнів Світла, тисячі мирних жителів на тимчасово окупованих територіях були закатовіні і віддали своє життя тільки через те, що вони українці. Кожен куточок України зазнає страшних руйнувань і людських жертв тільки тому, що ми маємо почуття власної гідності і прагнемо свободи у власному виборі.

Вже майже 9 місяців іде тяжка боротьба України з російськими терористами. Українські військові крок за кроком звільняють тимчасово окупованій території, вони дарують звільненим населеним пунктам Свободу. А Гідність - це те, що є в серці кожного українця, і що дає нам сил не скоритися і вистояти в цьому кривавому протистоянні з російськими загарбниками.

Слава Україні!

Слава Збройним силам України!

Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя за право нам з вами гордо називатися українцями!

Разом до перемоги!

Дивитися всі новини