Головні новини

Міський голова Нової Каховки привітав бійців 57-ї ОМПБ з відзнакою Президента

26.09.2022 12:37
389 Головні новини

Вчора, 25 вересня, Президент України Володимир Зеленський нагородив низку військових частин почесною відзнакою “За мужність та відвагу”. Серед нагороджених – 57-а окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка, яка до війни дислокувалася на території Новокаховської громади.

Про це редакції Online НК повідомив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.

Від імені всіх новокаховчан мер міста подякував бійцям за їхню мужність і героїзм, які вони демонструють на полях битв з ворогом, звільняючи загарбані території від російських орд. Особливу відвагу і військовий вишкіл бійці бригади показали на  Херсонському напрямку, де наразі йдуть активні бойові дії.

Міський голова Володимир Коваленко привітав бійців і весь командний склад 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка з високою відзнакою Президента та побажав усім подальших бойових успіхів у відстоюванні суверенітету нашої держави.

Окрім 57-ї ОМПБ були також відзначені ще дві військові частини Сухопутних військ Збройних сил України: 1-а окрема танкова Сіверська бригада та 40-а окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини