Місто

У Новокаховській громаді “Укрпошта” відновить доставку пенсій наступного тижня

02.04.2022 10:43
734 Місто

Пенсіонерам Новокаховської громади, які отримують пенсію через мережу АТ “Укрпошта”, почнуть доставляти додому пенсії, нараховані у квітні поточного року.

Про це редакції Online НК повідомив міський голова Володимир Коваленко.

Він зазначив, що 26 березня Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області провело фінансування пенсій за квітень для мешканців області, у тому числі і для жителів Новокаховської громади.

Власники карткових рахунків можуть отримувати свої нарахування через відповідні відділення банків, а з клієнтами АТ “Укрпошта” виникли певні проблеми.

Справа у тому, що для виплат пенсій через мережу АТ “Укрпошта” потрібні готівкові кошти, які у відомстві банально відсутні. Про це міському голові повідомив керівник Херсонського відділення АТ “Укрпошта” Віктор Фріман.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко запропонував керівнику Херсонського відділення АТ “Укрпошта” відкрити у місцевій філії рахунки для ряду новокаховських підприємців, на які б вони мали змогу інкасувати виручку від торгівлі продуктовими та господарчими товарами. Таким чином у Новокаховському відділенні АТ “Укрпошта” з’являться готівкові кошти, які підуть виключно на виплату пенсій.

Також мер міста провів перемовини з міськими підприємцями та власниками великих торгових мереж, які б погодились інкасувати кошти від виручки у Новокаховське відділенні АТ “Укрпошта”. Перша готівка вже надійшла до відомства і з понеділка відновиться видача пенсій жителям Новокаховської громади.

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко щиро вдячний підприємцям Анатолію і Оксані Шляжко (супермаркет “Соняшник”), а також іншим представникам бізнесу, які перші підтримали його ініціативу і вже вчора виручені кошти інкасували у Новокаховське відділення АТ “Укрпошта”.

Дивитися всі новини