Місто

Міський голова Нової Каховки повідомив про оперативну ситуацію в громаді

15.03.2022 09:19
845 Місто

Сьогодні, 15 березня, міський голова Володимир Коваленко надав редакції Online НК оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді.

Станом на 08:00 місто Нова Каховка, села Дніпряни, Райське, Козацьке та Веселе забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. Вчора аварійні бригади Новокаховського РЕЗ і ЕМ, який є структурним підрозділом АТ ”Херсонобленерго”, виконували ремонтні роботи на лініях електропередач в селищах Козацьке та Веселе. Сьогодні планується продовження робіт.

Комунальні заклади Нової Каховки намагаються працювати в міру своїх можливостей. Побутові відходи вивозяться вчасно. Працівники КП “Екосервіс” підтримують порядок в місті. Центральна міська лікарня працює в штатному режимі. Центр первинної медичної допомоги працює в черговому режимі. В поліклініці щоденно відвідувачів приймає черговий лікар-терапевт. Сімейні лікарі постійно знаходяться на телефонному зв’язку.

Наразі в Новокаховській ЦМЛ перебуває 5 хворих на коронавірус та 5 – з ознаками пневмонії. В громаді триває вакцинація проти коронавірусу. Кожен бажаючий отримати нову чи чергову дозу може звернутися у поліклінічне відділенн з 09:00 до 13:00.

Сьогодні в селища Козацьке та Веселе у супроводі першого застуника міського голови Олега Тарабаки планується доставка гуманітарної та адресної допомоги для мешканців населених пунктів. Бажаючим передати речі, продукти чи ліки своїм рідним і близьким необхідно звернутись в адмінбудівлю КП “НК ЕКОСЕРВІС” за адресою вул. Дружби, 43 починаючи з 09.00 ранку.

Наразі в місті гострої нестачі продовольчих товарів не спостерігається. У продажу постійно є хліб, випечений місцевим хлібозаводом та приватними підприємцями. Місцеві фермери підвозять овочі, м’ясні та молочні продукти.

“Ощадбанк” з перебоями, які залежать від стабільної роботи мобільного інтернету, видає через банкомат готівкові кошти власникам карткових рахунків самого банку та власникам карток “Приватбанку”. Також планується робота банкомата “Укргазбанку” на проспекті Дніпровський,19.

Велика подяка волонтерам серед приватних підприємців і фермерів, які допомогають продуктами харчування та вирішують комплекс інших питань!

ТРИМАЙМОСЯ!!!

Дивитися всі новини