Суспільство

Нову Каховку підтримують благодійники всієї Херсонщини

11.03.2022 17:43
778 Суспільство

Про це редакції Online НК повідомив міський голова Володимир Коваленко.

Він зазначив, що наразі гострої нестачі продовольчих товарів в місті не спостерігається. У продажу постійно є хліб, випечений місцевим хлібозаводом та приватними підприємцями. Місцеві фермери підвозять овочі, молочні продукти. Є хліб, сир, ковбаса, олія, макарони, крупи.

Проблемною залишається підтримка відрізаних від громади селищ Козацьке та Веселе. Але й з цим міська влада справляється дякуючи підтримці все тих же місцевих підприємців та благодійників. Хтось допомогає продуктами, а хтось грошовими коштами, які перераховують на благодійну карточку Олени Силки, або просто приносять до благодійного штабу, який створений при міськвиконкомі. Міський голова просив виказати подяку усім, хто почув заклик про допомогу та надав її задля підтримки людей, які потрапили у скруту.

Також особливу подяку мер міста виказав керівництву виправної колонії №90, яке з Чорнобаївської птахофабрики вже двічі привозило в місто яйця та курей.

 

Це дало змогу підтримати працівників комунальних підприємств, які виконують свої функціональні обов’язки, а заробітну плату не можуть отримати через ситуацію, що склалась. Таку ж підтримку отримують і медичні працівники міста.

 

 

Сьогодні разом з гуманітарною та адресною допомогою в селища Козацьке та Веселе було відправлено два автобуси у супроводі першого заступника міського голови Олега Тарабаки. Для мешканців селища Веселе виділили 2000 яєць, які староста Людмила Аннас по 5 штук роздала місцевим мешканцям.

Дуже велику допомогу жителям цих селищ надають родичі та друзі, які проживають на іншому березі Дніпра. Сьогоднішні автобуси вщент були “забиті” адресною допомогою. Ця підтримка для них дуже важлива, адже разом з продуктами вони можуть отримати і лікарські засоби для хворих людей.

Благодійна допомога триватиме і надалі. Тримаймося!

Дивитися всі новини