Місто

Міська влада Нової Каховки забезпечує життєдіяльність міста і громади

09.03.2022 17:17
556 Місто

Сьогодні, 9 березня, комунальні підприємства Нової Каховки, які забезпечують життєдіяльність міста працюють в штатному режимі.

Про це редакції Online НК повідомили в прес-службі міськвиконкому.

За минулу добу особливих змін не відбулося. Мер міста зі своїми заступниками та радниками продовжує роботу на базі комунального підприємства “Екосервіс”. Вирішуються усі нагальні питання життєдіяльності міста. Особлива увага надається стабільному функціонуванню медичних закладів.

Місто Нова Каховка, селище Козацьке, села Дніпряни і Райське забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. У селищі Веселе електропостачання відновлено на трьох вулицях, планується підключення водонапорної башти.

У Новій Каховці сьогодні працівники КП “Екосервіс” навели лад на вулицях міста та вивезли побутові відходи.

Вчора автобусами доправили в Козацьке і Веселе чергову партію гуманітарної допомоги: продуктові набори, ліки, адресні передачі.

В місті працює багато торгових точок. Перебоїв з тогівлею хлібом не відбувається. З навколишніх сіл і фермерських господарств в місто завозизиться чимала кількість городини: картопля, цибуля, капуста, морква, буряки. У вільному доступі яблука та залишки цитрусових.

Проблемною залишається аптечна мережа. Сьогодні працювали поодинокі аптеки, але і у них запаси ліків закінчуються.

Ведуться переговори про доставку в місто гуманітарної допомоги, але поки тривають воєнні дії доставити її в місто немає можливості.

Влада нагадує про комендантську годину, яка діє на території громади з 18:00 до 07:00.

Будьте уважні та обережні! Тримаймося!

Дивитися всі новини