Місто

Міський голова Нової Каховки повідомив про оперативну ситуацію в громаді

08.03.2022 10:40
768 Місто

Сьогодні, 8 березня, міський голова Володимир Коваленко надав редакції Online НК оперативну інформацію щодо ситуації в Новокаховській територіальній громаді.

Він зазначив, що головною подією минулої доби є відновлення роботи Новокаховського відділення Державного казначейства. Це дало змогу перерахувати майже усім працівникам бюджетної сфери заробітну плату за лютий. Кошти надійшли з міського та державного бюджетів.

Станом на 08:00 місто Нова Каховка, села Дніпряни і Райське забезпечені електро- та газопостачанням. Вода подається безперебійно. У селищі Козацьке відновлено електропостачання. Водо- та газозабезпечення відбувається в штатному режимі.

У селищі Веселе часткові перебої з газопостачанням через незначний витік газу з однієї труби. Чекають на аварійну службу. Відновлено електропостачання на трьох вулицях. Також відновили роботу однієї скважини. Воду розвозять по селищу трактором.

Комунальні заклади Нової Каховки намагаються працювати в міру своїх можливостей.  Центральна міська лікарня працює в штатному режимі. Центр первинної медичної допомоги працює в черговому режимі. В поліклініці щоденно відвідувачів приймає черговий лікар-терапевт. Сімейні лікарі постійно знаходяться на телефонному зв’язку.

Вчора за рахунок створення “зеленого коридору” з Берислава вивезли 110 мешканці, які проживають на лівому березі Дніпра. Цим питанням осбисто займався перший заступник міського голови Олег Тарабака.

Продовжується збір продуктів для мешканців Козацького і Веселего. Також для них почали приймати адресну допомогу від родичів та друзів, які мешкають у Новій Каховці. Чергову партію планується відправити сьогодні, 8 березня, пообіді.

На міському ринку та на базі УПТК відкрились деякі торгівельні точки. Перебоїв з хлібом у місті не спостерігається.

Пекарня в селі Райське випікає хліб для забезпечення Центральної міської лікарні та інших потреб міста.

Велика подяка волонтерам серед приватних підприємців, які допомогають продуктами харчування та вирішують комплекс інших питань!

ТРИМАЙМОСЯ!!!

Дивитися всі новини