Місто

У Новокаховському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбулася зустріч з батьками вихованців центру

23.02.2022 11:42
398 Місто

22 лютого 2022 року у Новокаховському центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю відбулася зустріч представника управління праці та соціального захисту населення з батьками дітей, які проходять курс реабілітації у даному центрі.

Важливим питаннями зустрічі було ознайомлення та навчання користуватися електронним кабінетом для осіб з інвалідністю. Даний кабінет дає можливість доступу подачі заяви та документів для замовлення технічних та інших засобів реабілітації через мережу Інтернет. Обговорювались зміни та надавались роз’яснення, щодо Постанови Кабінету Міністрів України № 362 від 14 квітня 2021 року “Порядок забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні засоби реабілітації”.

Також батькам було повідомлено про зміни до Постанови № 80 від 31 січня 2007 року “Про здійснення реабілітаційних заходів”, які наберуть чинності згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 31 від 19 січня 2022 року.

 

УПСЗН

Дивитися всі новини