Суспільство

Нова Каховка вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

20.02.2022 13:10
498 Суспільство

Щороку 20 лютого Україна відзначає День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згідно з указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»
Сьогодні біля пам’ятника Захисникам України зібралися представники влади, духовенства, представники ГО УБД та ветеранів АТО "Біла стріла" та жителі міста, аби низько схилити голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

Міський голова Володимир Коваленко подякував всім присутнім, хто відклав всі справи, і прийшов, щоб вклонити голови перед тими, хто пішов у інший світ за свободу і незалежність України. Володимир Коваленко закликав пам’ятати страшні уроки історії і кожного дня докладати максимум зусиль, аби боронити і зберігати мир та спокій в нашій рідній країні.

Також з промовою до присутніх звернулась голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік та секретар Новокаховської єпархії Української Православної Церкви протоієрей Миколай.

Пам’ять Героїв Небесної Сотні вшанували хвилиною мовчання, до пам’ятника містяни поклали квіти та запалили свічки пам’яті.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТИМ, ХТО ЗАГИНУВ ЗА МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

Дивитися всі новини