Місто

На нараді у міського голови Нової Каховки вирішували поточні питання життєдіяльності громади

15.02.2022 14:03
355 Місто

Вчора, 14 лютого, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко провів щотижневу апаратну нараду, на якій разом зі своїми заступниками, керівниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету, старостами старостинських округів та начальниками комунальних підприємств були окреслені найактуальніші питання життєдіяльності громади та поставлені конкретні завдання щодо вирішення існуючих проблем.

Міський голова розпочав щотижневу апаратну нараду з привітання з днем народження Олександра Чечина, директора КП “Основа”, який святкував його 13 лютого. Від усіх присутніх Володимир Іванович висловив найщиріші побажання та слова подяки за самовіддану працю.

В ході наради мер міста дав ряд протокольних доручень.

Так, фінансовому управлінню було доручено розглянути питання спрямування коштів з додаткових 4% від ПДФО для КП «Міський водоканал» на покриття різниці в тарифах.

Старостам та спеціалістам відділу земельних відносин необхідно активізувати роботу щодо стягнення заборгованості за сплату орендної плати за землю та надати перелік боржників станом на 01.03.2022 року. Також старости старостинських округів повинні організувати заповнення реєстру територіальної громади та здійснювати постійний контроль за процедурою декларування місця проживання (е-прописка).

Спеціалісти управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення найближчим часом мають провести перевірку сховищ та споруд цивільного захисту населення Новокаховської територіальної громади.

Також обговорювався блок питань стосовно благоустрою в населених пунктах громади. Зокрема необхідно привести у відповідність до чинного законодавства роботу кладовища в мікрорайоні Центральна Основа та провести обстеження та надати пропозиції щодо облаштування паркану (ліцей №6, просп. Дніпровський, 263, парк Слави в мікрорайоні Центральна Основа).

Також необхідно тримати на контролі хід робіт на об’єктах: фасад будівлі виконавчого комітету; Центр олімпійських видів спорту “Н2О Нова Каховка”; амбулаторія в с.Козацьке, питання ремонту ФОК «Гарт» та ремонт центрального входу до стадіону «Енергія».

Ірина Дахновська.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини