Місто

Міська рада фінансово підтримала комунальні підприємства у зв'язку з підвищенням вартості електроенергії

11.02.2022 11:41
326 Місто

10 лютого відбулась двадцята позачергова сесія міської ради. В роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, з 34 обраних до її складу. За результатами роботи сесії депутати міської ради розглянули 134 важливих для розвитку громади питання порядку денного. Серед важливих питань порядку денного, депутати міської ради розглянули питання фінансової підтримки комунальних підприємств міста, у зв`язку з підвищенням вартості електроенергії, розподіливши кошти міського бюджету за наступними напрямками:

- на виконання заходів програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності міста Нова Каховка на 2022-2024 роки1 492 400 грн, з них: на відшкодування різниці в тарифах КП «Міський водоканал» на послуги з водопостачання та водовідведення у зв’язку з підвищенням вартості електроенергії - 700 000 грн (Відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги, що затверджувалися або погоджувалися рішенням місцевого органу виконавчої влади та органу місцевого самоврядування, та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання)), на надання фінансової підтримки КП «Основа» - 350 000 грн у зв’язку з підвищенням вартості електроенергії.

Також депутати міської ради  на поповнення статутного капіталу КП «Основа» направили 318 400 грн для модернізації та заміни зношеного обладнання: придбання насосів на артезіанські свердловини для подачі води, шафи керування заглибним насосом.

 

Організаційний відділ міської ради

Дивитися всі новини