Суспільство

Запрошуємо взяти участь у черговому онлайн мітапі за темою «Кондитерська та крафтова продукція: кращі агропрактики»

10.02.2022 16:18
417 Суспільство

Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України (НАСДСУ) в рамках реалізації проекту «Кращі агропрактики для мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП)» продовжує серію неформальних онлайн зустрічей (мітапів) з кращих практик у плодоовочевому секторі, секторі тваринництва, аквакультури, птахівництва (окрім курей), кондитерської та крафтової продукції.

Запрошуємо фермерів, представників місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, аграрних професійних організацій/асоціацій, закладів аграрної науки та освіти, дорадчих служб та аграрних консалтингових компаній, ЗМІ взяти участь у черговому онлайн мітапі за темою «Кондитерська та крафтова продукція: Кращі агропрактики», який відбудеться 15 лютого 2022 року о 10 годині онлайн (ZOOM-платформа).

Для того щоб взяти участь потрібно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/nLytA2kKkbXpNV7F7

Посилання для підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Найкращими практиками поділяться:

Наталія Коваль – фермерка із Харківщини. Власниця ФГ «Юпітер». Займається вирощуванням корів та телят, за якими організувала особливий догляд. Також, пані Наталя започаткувала та успішно розвиває переробну галузь – виробництво крафтової та кондитерської продукції, а саме: молочні вироби з молока екстрагатунку, сири, вироби з борошна та кондитерську продукцію. Поділиться секретами власних розробок та ноу-хау, які дають можливість успішно розвивати власну справу.

Ольга Бекєтова - сіті-фермерка із Одещини. Власниця господарства “Zelenna” - міська ферма по вирощуванню зелені. На господарстві розвинута потужна переробка - виробництво паст, соусів, масел та оцту з трав власного вирощування. Пані Ольга розповість про всі види діяльності, які започаткували та успішно розвивають. Поділиться секретами власних, дієвих технологій та практик.

Більше деталей та програма заходу тут https://docs.google.com/document/d/1GRTnpFeLrwzf4KFRB8MXoxz_EkV0Npnq/edit?usp=sharing&ouid=104495826386415342702&rtpof=true&sd=true

 

КП «Агенція регіонального розвитку»

Дивитися всі новини