Суспільство

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» організовує 17-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!»

09.02.2022 14:21
468 Суспільство

16 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, мета яких – збір коштів для хворих дітей. На ці кошти закуповується медичне обладнання, яке безкоштовно передається для користування в дитячі лікарні України.

Ввсеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» ( https://sercedoserca.com.ua/ ) веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів цієї мети. Основні цілі фонду – розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів, привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності, виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України, покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих лікарнях України.

Протягом 2006-2021 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес – структур було зібрано 46 млн.24 тисячі 927 грн., за які придбано медичне обладнання, яке передано в безкоштовне користування у територіальні медичні об’єднання кожної області України. 

Цього року Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» організовує 17-ту Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом  «Почуй світ!», яка триматиме з 01 квітня по 01 червня 2022 року.

Акція пройде в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних об’єднаннях та з урахуванням карантинних обмежень, пов’язаних з коронавірусною інфекцією.

Кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання в дитячі  лікарні України, необхідного для дітей з вадами слуху.

Для отримання додаткової інформації : +38(098)9522009; [email protected] .

 

УПСЗН

Дивитися всі новини