Місто

Двадцята позачергова сесія міської ради 8-го скликання

08.02.2022 14:20
426 Місто

10 лютого 2022 року о 09.00 годині у великій залі засідань Новокаховської міської ради (просп.Дніпровський, 23, ІІІ поверх) скликається двадцята позачергова сесія міської ради 8-го скликання.

На розгляд сесії виносяться питання:

 

1.Депутатські запити.

2.Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Новокаховською міською радою та її виконавчим комітетом за 2021 рік.

3.Про затвердження порядку звітування депутатів Новокаховської міської ради.

4.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності міста Нова Каховка на 2022-2024 роки.

5.Про затвердження Паспорту та Заходів міської Програми будівництва, реконструкції, капітальних ремонтів об’єктів соціальної сфери та інших об’єктів комунальної власності м. Нова Каховка на 2022-2024 роки.

6.Про внесення змін до Програми забезпечення іншої діяльності та розвитку виконавчого комітету Новокаховської міської ради на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради від 30 вересня 2021 року № 623.

7.Про внесення доповнень до Програми економічного, соціального та культурного розвитку Новокаховської міської територіальної громади на 2022 рік.

8.Про внесення змін до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки.

9.Про внесення змін до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки».

10.Про внесення змін до міської цільової Програми надання населенню Новокаховської міської територіальної громади послуг з медичного обслуговування на 2022-2024 роки.

11.Про внесення змін до міської Програми реалізації соціальної політики на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Новокаховської міської ради від 21.10.2021 року № 707.

12.Про внесення змін та доповнень у заходи щодо реалізації міської програми розвитку освітньої галузі на 2022-2025 роки.

13.Про внесення змін до Програми фінансування комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Новокаховської міської ради на 2022-2025 роки.

14.Про зміну найменування та установчих документів Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

15.Про внесення змін до цільової Програми розвитку культури Новокаховської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

16.Про затвердження переліку базової мережі закладів культури Новокаховської міської ради.

17.Про внесення змін до складу міської координаційної ради з питань розвитку рекреаційно - курортного комплексу і туризму та положення про неї.

18.Про хід виконання міської Програми молодіжної політики на 2020-2022 роки на території Новокаховської міської територіальної громади за 2021 рік.

19.Про хід виконання міської Програми підтримки сім’ї, утвердження гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2020-2022 роки за 2021 рік.

20.Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

21.Про затвердження Програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності, які обслуговують територію старостинських округів Новокаховської міської територіальної громади на 2022 рік.

22.Про внесення змін до Договору про погашення заборгованості комунального підприємства «Міський водоканал» перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов’язань від 03.04.2013р.       №3-04/13.

23.Про внесення змін до Програми територіальної оборони Новокаховської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

24.Про внесення доповнень до Програми економічного, соціального та культурного розвитку Новокаховської міської територіальної громади на 2022 рік, затвердженої рішенням міської ради від 23 грудня 2021 року №890.

25.Про затвердження цільової Програми розроблення (оновлення, внесення змін) містобудівної документації Новокаховської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

26.Про внесення змін до рішення міської ради від 03.09.2021 року №3128.

27.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду ТОВ «НК САНЛАЙТ» на території м. Нова Каховка.

28.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду АТ «Херсонобленерго» ( згідно договору про приєднання з Пономарчук Р.М.).

29.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду АТ «Херсонобленерго» (в рамках договору про приєднання зі Старокож Н.А.).

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Бродському Є.Л. на території м. Нова Каховка.

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості)громадянці Гришковій З.П. (м.Нова Каховка).

32.Про затвердження документації із землеустрою та передання у власність земельної ділянки громадянці Калашян Р.А. на території       м.Нова Каховка.

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Куряєвій Н.І. на території м.Нова Каховка.

34.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Лук’яненко К.О. у м.Нова Каховка.

35.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання її в оренду громадянину Сидоренку О.М. на території м.Нова Каховка.

36.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки на території м.Нова Каховка у власність Ступці Н.І.

37.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність громадянину Черняєву М.М. на території м.Нова Каховка.

38.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Теремок»).

39.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Черемушки»)

40.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Оленка»).

41.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Золотий ключик»).

42.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Червоненька квіточка»).

43.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у постійне користування відділу освіти Новокаховської міської ради (для розміщення я/с «Віночок»).

44.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Дніпрянського старостинського округу СТ «Комунальник».

45.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Білоусову М.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.

46.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянина Линдіну В.О. на території Дніпрянського старостинського округу.

47.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність Сімьонову А.Г. на території Дніпрянського старостинського округу.

48.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Сичову К.О. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.

49.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки смт. Дніпряни у власність Грановській К.О.

50.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки в смт.Дніпряни Дікун С.І. та Прилуцькій Л.І.

51.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки Черняховській Я.С. на території Дніпрянського старостинського округу (смт.Дніпряни).

52.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості) громадянці Самодіній І.О. (смт.Дніпряни).

53.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості) громадянину Доценку О.Т. на території с.Корсунка.

54.Про затвердження технічної документаціїіз землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості) громадянину Харченку С.В. (с.Корсунка).

55.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки на території с. Піщане у власність громадянці Андрєєвій М.С.

56.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Ільченко О. І. на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.

57.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Райського старостинського округу громадянці Чечиній В.О.

58.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Райського старостинського округу громадянину Чечину М.О.

59.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Мальку С.О. на території с-ща Райське.

60.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території с.Обривка громадянці Гаманович М.О.

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Бобровій Е.А. на території смт. Козацьке

62.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в смт. Козацьке у власність Воробйову А.А.

63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Козацького старостинського округу громадянину Головкіну Д.А.

64.Про затвердження проекту землеустроюта надання земельної ділянки на території смт. Козацьке у власність громадянці                  Колісніченко М.О.

65.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки на території смт. Козацьке у власність Лазаренко К.Д.

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки на території смт. Козацьке у власність Тележенко Л.Є.

67.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянину Ромашину М.М. (смт. Козацьке).

68.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Єндоренко Г.І.

69.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення ділянки у постійне користування НЕК «УКРЕНЕРГО».

70.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо інвентаризації земель СТ «Сокіл – 1».

71.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» на території м.Нова Каховка, вул. Торгова (орієнтовна площа 0,0039 га).

72.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» на території м.Нова Каховка, вул. Торгова (орієнтовна площа 0,0196 га).

73.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» м.Нова Каховка (згідно договору про приєднання з ФОП Галак І.О. ).

74.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» на території м. Нова Каховка, вул. Французька (в рамках договору з ФОП Стародубець О.В.).

75.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» на території м. Нова Каховка (в рамках договору про приєднання з Хоменко С.В.).

76.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» на території м.Нова Каховка (в рамках договору про приєднання з Шатохіним В.Ю.).

77.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою громадянину Кошкарьову С.В. на території м.Нова Каховка для індивідуального садівництва.

78.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади громадянину Жеребному В.С.

79.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами смт. Дніпряни (для полігону твердих побутових відходів).

80.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради в межах с. Корсунка (для розміщення та обслуговування кладовища ).

81.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами с.Обривка (для розміщення та обслуговування кладовища).

82.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами с. Маслівка (для розміщення та обслуговування кладовища).

83.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою Колодяжному І.Г.

84.Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою громадянці Шаповаловій Л.А. на території Козацького старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.

85.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою Суровцеву В.В. на території смт. Козацьке.

86.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки громадянину Коробову В.В.

87.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки                                ФОП Мовчану С.І.

88.Про дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки      ТОВ «БІО РИФ УКРАЇНА».

89.Про дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки  ТОВ «МК – СВІТАНОК».

90.Про дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки  ТОВ «Асоціація перевізників Каховщини».

91.Про передачу землі в оренду ФОП Кострибі Володимиру Васильовичу.

92.Про передачу в оренду земельної ділянки Колеснику Д.С.

93.Про укладення договору оренди землі на новий строк з Колесником Д.С.

94.Про укладення договору оренди землі на новий строк з        Чамлай О.В. та Мякиш А.В.

95.Про укладення договору оренди землі на новий строк з        Чепрас О.С.

96.Про дозвіл орендарю громадянці Беляк Н.Д. на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.

97.Про дозвіл на укладання договору суборенди земельної ділянки Кудрі С.А..

98.Про припинення права постійного користування АТКБ «ПРИВАТБАНК».

99.Про припинення права оренди на земельну ділянку ТОВ «Олеся».

100.Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Косенку О.М.

101.Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Сидоренко І.О.

102.Про припинення права користування земельною ділянкою громадянам Басалику О.О., Басалику О.О. та Кирюшину А.С.

103.Про припинення права оренди на земельну ділянку Ткачовій Л.І.

104.Про зміну цільового призначення приватної земельної ділянки Небилиці Л.С.

105.Про передачу у постійне користування земельної ділянки відділу освіти Новокаховської міської ради ( смт. Козацьке).

106.Про передачу у постійне користування земельної ділянки відділу освіти Новокаховської міської ради (ЗДО «Золота рибка» с.Веселе).

107.Про прийняття у комунальну власність Новокаховської міської територіальної громади з державної власності земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

108.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину  Шишкову А.І.

109.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Третяк М.О. на території м. Нова Каховка.

110.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність Тесленку В.С. земельної ділянки  на території м. Нова Каховка.

111.Про затвердження технічної документації із землеустрою  та передачу у власність  Цегельник С.В. земельної ділянки в смт. Дніпряни.

112.Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу у власність ТвардовськомуА.В.  земельної ділянки в смт. Дніпряни.

113.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Мороз М.А. на території Дніпрянського старостинського округу.

114.Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Дніпрянського старостинського округу громадянину Оганесяну С.С.

115.Про затвердження технічної документації із землеустрою  та передачу у власність Смішко В.М. земельної ділянки в с. Корсунка.

116.Про затвердження проекту землеустрою та надання у власність Чечиній  О. Л. земельної ділянки на території с. Обривка.

117.Про надання дозволу на складання проекту землеустрою КП «НК ЕКОСЕРВІС» (для розміщення та обслуговування міського пляжу).

118.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою КП «НК ЕКОСЕРВІС» для розміщення та обслуговування «Меморіального скверу».

119.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою ТОВ « НК Буддеталькомплект» на території  м. Нова Каховка.

120.Про надання дозволу на розробку  проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» в м. Нова Каховка  просп. Дніпровський, 44-г (згідно договору приєднання з Мастусовим А.І.).

121.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою ТОВ «Тачанка» на території с. Обривка по вул. Пушкіна, 49.

122.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою ТОВ «Тачанка» на території с. Обривка по вул. Пушкіна, 51.

123.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки ТОВ «Колективне будівельно-монтажне підприємство «Демос»                  (площею 3,6009 га).

124.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки              Крамару О.І.

125.Про передачу громадянину Норіцину А.В. у власність земельної ділянки на території м. Нова Каховка.

126.Про передачу землі в оренду ФОП Маринчук В.Ю.

127.Про  укладення договору оренди землі на новий строк з  ФОП Кобец О.О. (м. Нова Каховка, вул. Першотравнева, 49-а).

128.Про  укладення договору оренди землі на новий строк з  ФОП Кобец О.О. (м. Нова Каховка, вул. Торгова,6).

129.Про дозвіл орендарю Малишенку В.В. на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.

130.Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Новокаховської міської територіальної громади за січень-листопад 2021 року.

131.Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Новокаховської міської територіальної громади за 2021 рік.

132.Про виконання бюджету Новокаховської міської територіальної громади за 2021 рік.

133.Про внесення змін до рішення міської ради від 23.12.2021 року № 898 «Про бюджет Новокаховської міської територіальної громади на 2022 рік».

134.Оголошення, звернення.

 

Організаційний відділ міської ради

Дивитися всі новини