Місто

Пішов з життя лікар-хірург Новокаховської міської лікарні Василь Шляховський

04.02.2022 16:53
406 Місто

 4 лютого на 66-му році пішов з життя талановитий лікар, чудова людина  

ВАСИЛЬ ПАВЛОВИЧ ШЛЯХОВСЬКИЙ

Василь Павлович народився 28 квітня 1956 року у селі Гольма Одеської області. У 1971 році вступив до Одеського медичного училища №3, яке закінчив з відзнакою.

Попрацювавши фельдшером, був призваний до армії. А після служби вступив у 1977 році до Одеського медичного інституту, який закінчив у 1983 році також з відзнакою. І того ж року приїхав до Нової Каховки.

Майже 39 років, до 2021 року, Василь Павлович працював лікарем-хірургом у Новій Каховці. Спочатку був дитячим хірургом, а потім надавав хірургічну допомогу дорослим пацієнтам.

Кваліфікований спеціаліст, він першим серед колег опановував новітні технології: ендоскопічні оперативні втручання, ультразвукове обстеження.

Рятуючи пацієнтів, талановитий лікар завжди приймав виважені та обгрунтовані рішення. Тисячі хворих вдячні Василю Павловичу за врятоване здоров’я і життя.

Колеги, молоді спеціалісти назавжди запам’ятають його цінні поради. В місті його знали і цінували як різнобічну, активну людину, яка глибоко вивчала історію країни. Василя Павловича цікавило все, і він дуже хотів жити.

Колектив міської лікарні Нової Каховки у скорботі з приводу передчасної смерті талановитого лікаря. Щирі співчуття рідним та близьким Василя Павловича Шляховського висловлюють міський голова Володимир Коваленко, керівництво міської лікарні, численні колеги і друзі. Світла пам’ять!

Прощання з Василем Павловичем Шляховським відбудеться 5 лютого у Свято-Андріївському соборі об 11.00.

 

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини