Місто

Перший заступник міського голови Нової Каховки взяв участь у засіданні Правління АМУ в Києві

28.01.2022 16:43
444 Місто

Сьогодні, 28 січня, в Києві відбулось засідання правління всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціація міст України”, на якому Новокаховську громаду представляв перший заступник міського голови Олег Тарабака.

Також Херсонщину представляли заступник Херсонського міського голови Роман Головня та голова Голопристанської територіальної громади Олександр Бабич. Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Обговорювалися найгарячіші питання, що хвилюють громади, зокрема про спільні дії органів державної влади та органів місцевого самоврядування щодо формування системи територіальної оборони.

Заслухали інформацію про виконання рішень АМУ від виконавчого директора асоціації Олександра Слобожана.

Про реагування на тиск з боку правоохоронних органів на органи місцевого самоврядування розповідав міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Також на порядок денний було винесено питання про прийняття до лав АМУ ще 9 нових членів. Тепер в складі Асоціації, яка невдовзі відзначатиме 30 років своєї роботи, буде вже 978 громад українських міст та селищ.

В “Різному” було піднято питання стосовно надважливого на сьогоднішній день питання оплати праці медичних працівників, адже кошти на підвищені зарплати не були закладені в державний бюджет.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини