Місто

У Новій Каховці на засіданні міськвиконкому розглянуто 55 питань життєдіяльності громади

27.01.2022 09:29
368 Місто

У вівторок, 25 січня, під керівництвом першого заступника міського голови Нової Каховки Олега Тарабаки відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 55 питань порядку денного. Всі внесені в повістку дня питання були підтримані членами виконкому.

Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Головний спеціаліст по роботі зі зверненнями громадян Анжела Бабенко доповіла про результати роботи за 2021 рік. Вона повідомила, з якими питаннями найчастіше звертаються мешканці громади і про те, як на ці звернення реагують.

Виконком ухвалив рішення про встановлення тарифу на теплову енергію для підприємства “Спецтеплопостач”, схвалено проєкт змін та доповнень до програми розвитку інфраструктури старостинських округів, програма підтримки підприємств комунальної власності, що обслуговують територію старостатів. В Козацькому і Веселому визначено виконавці послуг з вивезення ТПВ.

Про доповнення та зміни економічного, культурного та соціального розвитку Новокаховської громади а також про зміни до цільових програм розвитку і підтримки міської лікарні і центру первинної медико- санітарної допомоги та програму надання послуг з медичного обслуговування доповіла Тетяна Мандебура, начальниця відділу галузей економіки.

Про зміни до програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності доповіла начальниця відділу комунального господарства Галина Кіпрушева.

Члени виконкому схвалили проєкт змін до програми територіальної оборони Новокаховської громади, цільових програм розвитку культури та освіти, зміни до програми будівництва, реконструкції та капітальних ремонтів об’єктів соціальної сфери та інших об’єктів комунальної власності, програми реалізації соціальної політики.
Було визначено види оплачуваних громадських робіт на підприємствах, установах та організаціях

Був ухвалений цілий ряд питань з благоустрою, розміщення зовнішньої реклами, привласнення поштових адрес об’єктам. Про ці питання доповідала Оксана Лимар, в.о. начальника управління архітектури та містобудування. А питання оренди та дозволів на передачу основних засобів розповіла начальник відділу Ольга Кононович.

Ірина Фурсєєва, начальниця фінансового управління, доповіла про виконання бюджету за минулий рік та озвучила членам виконкому план заходів щодо організації виконання бюджету Новокаховської громади в 2022році. Також було погоджено звіт про використання коштів резервного фонду міського бюджету в 2021 році. Були озвучені зміни до бюджету громади на поточний рік.

Новий керівник центру пробації Костянтин Назаренко повідомив про визначення об’єктів та видів громадських робіт.

Члени виконкому також затвердили списки громадян, які перебувають на квартирному обліку, протокол засідання наглядової ради з розподілу соціального житла дітям сиротам і позбавленим батьківського піклування.

Ряд питань про майно та опіки над майном озвучила начальниця служби у справах дітей Оксана Поповиченко.

Про надання допомоги мешканцям громади доповів керуючий справами виконкому Віталій Кубатко.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини