Охорона здоров’я

Лікарня Нової Каховки отримала спонсорську підтримку від депутатів обласної ради

24.01.2022 12:44
471 Охорона здоров’я

Медичні працівники КНП «ЦМЛ м.Н.Каховка» та їх пацієнти отримали черговий благодійний подарунок від депутатів обласної ради Едуарда і Данили Репілевських.

Керівники аграрного підприємства з села Мар’янівка профінансували проведення ремонтних робіт у двох палатах неврологічного відділення. Про це міська лікарні в соціальній мережі.

Відремонтовано палату в новокаховській лікарні

“Від керівництва КНП «ЦМЛ м.Н.Каховка» та колективу неврологічного відділення, а також пацієнтів висловлюємо велику подяку сім’ї Репілевських, яка не стоїть осторонь наших проблем, бере участь у благоустрою підрозділів Лікарні. Вони профінансували проведення ремонтних робіт у двох палатах неврологічного відділення.

Ми впевнені, що ваш приклад є показовим і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що ми разом здолаємо будь – які негаразди. Адже наша спільна мета – підвищити рівень якості медичної допомоги населенню нашої громади!

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Ще раз дякуємо Вам, нехай ваша доброта і щедрість повернеться до вас сторицею! Від щирого серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, душевного спокою та достатку”, – йдеться в дописі керівництва лікарні.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини