Суспільство

У Новій Каховці з нагоди Дня Соборності України відбувся святковий концерт

22.01.2022 17:14
441 Суспільство

Вчора, 21 січня, напередодні Дня Соборності України в міському Палаці культури Нової Каховки відбувся святковий концерт “Соборна та Єдина Україна”.

День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря, як державне свято – День Соборності України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів – було урочисто проголошено злуку Західноукраїнської народної республіки та Української народної республіки.

Концерт до Дня Соборності України у Новій Каховці

Міський голова Володимир Коваленко разом з гостями та учасниками заходу виконали національний гімн України. Очільник Новокаховської громади звернувся з привітальним словом до всіх присутніх, побажав нашій ненці-Україні єдності, миру та злагоди.

“Український народ сотні і тисячі років боровся за свою свободу та незалежність. Але в середині країни боротьби не повинно бути! Об’єднана, єдина, сильна Україна – це наша з вами відповідальність. Ми маємо бути єдиною неділимою країною, яку поважає весь світ” – зазначив Володимир Коваленко.

Також пролунали привітання і від голови Каховської районної держадміністрації Наталі Стаднік.

Концерт до Дня Соборності України у Новій Каховці

Володимир Коваленко вручив почесну грамоту голови Херсонської обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну і плідну працю вагомі досягнення в професійній діяльності, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Соборності України, завідуючого хірургічним відділенням Новокаховської ЦМЛ, депутата Новокаховської міської ради Івану Гайдаманчуку.

Концерт до Дня Соборності України у Новій Каховці

Насичена концертна програма за участі творчих колективів Новокаховського палацу культури подарувала яскраві емоції гостям заходу.

 

 

 

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини