Місто

УВАГА! ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКІВ НОВОЇ КАХОВКИ!

22.01.2022 16:17
351 Місто

В зв’язку з величезною заборгованістю КП «Новокаховський гуртожиток» перед ХОЕК (2,6 млн грн), були здійснені від’єднання від електромереж двох гуртожитків по вул. Світлова, 2 та Дружби, 51.

Завдяки надзусиллям керівництва міста та особисто міського голови Володимира Коваленка, зазначені гуртожитки під’єднали до електричних мереж, але за умови 100% погашення боргу перед ХОЕК в термін до 21 січня 2022 року.

За чотири дні, завдяки небайдужим та ініціативним мешканцям гуртожитків було здійснено близько 90 індивідуальних відключень неплатників, борг яких складає 1,8 млн. грн. На теперішній час погашено близько 500 тис. грн. боргу. Відключення
боржників проводитимуться допоки не будуть відключені всі, хто має борг перед ХОЕК.

КП «Новокаховський гуртожиток» вже не має можливості, «відноситись з розумінням» до проблем, через які не проводиться оплата за спожиту електроенергію. Також повідомляємо, що підключення боржників буде проводитись ТІЛЬКИ після перемовин з активом кожного окремого гуртожитку, які були створені за цей час і показали дійсно продуктивну роботу з боржниками.

Окрім цього звертаємося до всіх мешканців гуртожитків, які своєчасно сплачують комунальні платежі: необхідно здійснити оплату за грудень 2021 року в найкоротший термін, сума поточної заборгованості складає 700 тис.грн.

Також просимо не залишатись осторонь від впливу на сусідів, які мають заборгованості за комунальні платежі, адже тільки разом ми зможемо переломити ситуацію і досягти позитивного результату.

Працівники КП «Новокаховський гуртожиток» надають максимальну допомогу у вирішенні питань, але без громадськості, яка має бажання жити в сучасних комфортних умовах, все марно.

Розраховуємо на вашу підтримку і співпрацю!

 

Директор КП «Новокаховський гуртожиток» Андрій Калита

 

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини