Фінанси

У 2021 році скарбниця Новокаховської громади отримала понад 428 мільйонів гривень податків і зборів

21.01.2022 14:06
409 Фінанси

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Новокаховської міської територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців понад 428 млн гривень податків і зборів. Це більш як на 62 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Основною складовою Новокаховського бюджету у 2021 році став податок на доходи фізичних осіб. Його сплачено понад 267 млн гривень.

Крім того, важливими джерелами наповнення місцевого бюджету є надходження від сплати єдиного податку ? майже 55,5 млн гривень, та плати за землю ? більш ніж 35,3 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній
Республіці Крим та м. Севастополі

 

Дивитися всі новини