Місто

Керівництво Нової Каховки та ХОЕК провели чергові перемовини щодо боргів мешканців гуртожитків

21.01.2022 13:00
331 Місто

Вчора, 20 січня, відбулася зустріч заступника міського голови Нової Каховки  Леоніда Чурсинова та директора КП “Гуртожиток” Андрія Каліти з керівницею ХОЕК Світланою Макаренко.

В ході напружених перемовин обговорювали умови невідключення гуртожитків за борги по оплаті за спожиту електроенергію. Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Енергокомпанія вимагає повного погашення боргів і 100% сплати за спожиту електроенергію та ставить умови внести пропозиції щодо погашення боргу та рішення виходу з надскладної ситуації, що склалася.

За результатами зустрічі була досягнута домовленість про те, що впродовж найближчого терміну (2 доби) необхідно сплатити поточні рахунки на загальну суму 700 тис. грн (за грудень 2021 року). Це дасть можливість відтермінувати відключення гуртожитків від електропостачання.

У зв’язку з цим звертаємося до мешканців гуртожитків з проханням терміново провести поточну оплату згідно отриманих квитанцій та сплатити заборгованості, аби уникнути відключення електроенергії в ваших оселях!!!

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини