Місто

За сприяння народного депутата Сергія Козиря громади Херсонщини отримали автомобілі для сімейних лікарів

18.01.2022 16:06
347 Місто

Сьогодні, 18 січня, Новокаховська територіальна громада, разом з Горностаївською, Борозенською, Милівською, Великолепетиською та Тягинською отримали новенькі санітарні автомобілі для сімейних лікарів.

Це стало можливим завдяки сприянню народного депутата України Сергія Козиря, повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

“Як і обіцяв, перші кошти субвенції на соціально-економічний розвиток були направлені на придбання транспортних засобів для лікарів, адже їм потрібно оперативно виїжджати на виклики, особливо – в період боротьби з коронавірусом. Наші люди – це найцінніше, що є в нашій країні. І ми, як влада маємо берегти їх життя та здоров’я” – зазначив Сергій Козир.

Міський голова Володимир Коваленко подякував народному депутату за допомогу, за те, що він робить конкретні добрі справи для всієї Херсонщини, за те, що слова народного обранця не розходяться з ділом.

Ключі від новенького автомобіля Suzuki для Новокаховської громади в урочистій обстановці отримала Генеральний директор НКП “Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка” Олена Ходорковська.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини