Місто

На нараді у міського голови Нової Каховки вирішували поточні питання життєдіяльності громади

18.01.2022 10:17
351 Місто

Вчора, 17 січня, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко провів щотижневу апаратну нараду. Разом з заступниками, начальниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету, керівниками комунальних підприємств та старостинських округів, обговорили стан виконання доручень, даних на попередніх нарадах.

Також очільник міста окреслив задачі, які стоятимуть перед учасниками наради найближчим часом. Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

На нараді у міського голови Нової Каховки

Керівнику відділу містобудування міський голова доручив провести зустріч з меценатом, депутатом Херсонської обласної ради Едуардом Репілевським щодо обговорення проєкту реконструкції парку Слави в мікрорайоні Центральна Основа. Окрім цього найближчим часом спеціалісти мають надати пропозиції щодо реконструкції скверу Сільських будівельників.

Володимир Коваленко наголосив на тому, що необхідно запрошувати на засідання архітектурно-містобудівної ради представників Громадської ради при виконавчому комітеті та Молодіжної ради при міському голові, залучати членів рад та громадських організацій до співпраці.

Наведення ладу у земельних питаннях – одне з пріоритетних завдань. Старостам старостинських округів разом із керівником відділу земельних відносин і комунальної власності було дано доручення зібрати та надати інформацію щодо наявних земельних ділянок, які потребують документального оформлення та укладання договорів оренди на яких розміщені об’єкти приватної власності.

Перед заступником міського голови Володимиром Арнаутом і начальниками відповідних структурних підрозділів постала задача вивчити питання надання соціального житла та розглянути можливість поселення осіб, із числа дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які досягли 23 річного віку до міських гуртожитків. Перед директором КП “Гуртожиток”, в свою чергу, стоїть завдання проводити активну роботу з мешканцями гуртожитків стосовно створення ОСББ.

Начальнику КП “НК Екосервіс” було дано доручення організувати та довести через ЗМІ до відома населення інформацію про пункти прийому новорічних ялинок.

Напередодні свята Водохреща міський голова нагадав про необхідність навести лад біля купелі та вжити необхідних заходів, щоб всі бажаючі зануритися в воду, мали змогу якомога комфортніше це зробити.

В очікуванні п’ятої хвилі захворювання на COVID-19 Володимир Коваленко доручив відповідальним особам тримати на контролі ситуацію та кожного дня бути в повній готовності до ймовірного епідемічного сплеску.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини