Місто

У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) функціонує банк теплого одягу та взуття для незахищених верств населення

14.01.2022 17:03
386 Місто

Вже тривалий час при відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  функціонує банк прийому та роздачі  одягу та взуття, що було у використанні. Банк одягу – це безкоштовна соціальна допомога малозабезпеченим верствам населення, яка дає змогу сім'ям практично повністю позбутися потреби купувати одяг. Мета існування такого банку, поповнення якого здійснюється на благодійних засадах, - надання допомоги громадянам, які опинилися у скруті. Будь-яка нужденна особа, незалежно від того, отримує вона послуги у територіальному центрі чи ні, може звернутись для безкоштовного отримання одягу, взуття, іграшок тощо. Особливо велике значення така допомога має в холодну пору року, коли наявність теплого одягу може вберегти людину від переохолодження та запобігти виникненню спричинених ним захворювань. Постійне оновлення речей бувших у вжитку відбувається за рахунок «Скриньки милосердя», яка розташована в районі Сокіл для подальшої передачі тим, хто цього потребує. Люди приносять багато жіночого та дитячого одягу, чоловічого завжди не вистачає. Активну участь у роздачі теплих речей приймають Дніпрянський, Козацький та Райський старостинські округи для забезпечення мешканців сіл Новокаховської міської територіальної громади, за що їм велика подяка за співпрацю й розуміння.

Спеціалісти територіального центру з увагою й турботою допоможуть підібрати необхідні речі, а також нададуть консультацію щодо можливості отримання соціальних послуг у територіальному центрі.

Додатково повідомляємо, що за допомогою для отримання соціальних послуг можна звертатись за адресою:

м.Нова Каховка, вул.Історична, буд.13, телефон 4 52 34.

 

 

Територіальний центр соціального
обслуговування (надання соціальних послуг)

Дивитися всі новини