Місто

Зустріч з представниками новокаховських служб таксі

13.01.2022 10:28
379 Місто

12 січня перший заступник міського голови Олег Тарабака, разом з начальницею відділу галузей економіки Тетяною Мандебурою, провели зустріч з представниками новокаховських служб таксі.

Говорили про підняття вартості перевезення, легалізацію праці таксистів, проблеми, з якими кожного дня зтикаються перевізники.

Олег Тарабака повідомив про те, що надходять скарги на таксистів за невикористання ними захисних масок під час роботи. Керівництво служб таксі пообіцяло провести роботу з працівниками з приводу дотримання масочного режиму та наголосили на тому, що майще всі водії вакциновані від COVID-19.

На претензії стосовно підняття без попередження вартості проїзду до 50 грн, представники служб таксі повідомили, що це сталося через раптову негоду, однак в подальшому ціну знижувати вони не мають наміру. У зв'язку зі здорожченням майже в 2 рази газу, яким заправляють авто, паливно-мастильних матеріалів, запчастин та постійним якісним оновленням автопарку, собівартість перевезень також зросла. І зі слів керівників служб таксі буде залишатися такою, принаймні, до літнього сезону. Також вони запевнили, що відтепер про будь-які зміни вартості перевезень будуть повідомляти у відповідні структури виконавчого комітету.

Дивитися всі новини