Культура

Учні КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв» беруть активну участь у мистецьких заходах

06.01.2022 08:15
424 Культура

Для комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» грудень виявився напрочуд щедрим на перемоги у міжнародних фестивалях і  конкурсах.
21 грудня 2021 року у місті Харків, в режимі онлайн, відбувся VІ міжнародний двотуровий фестиваль мистецтв «Yula art fest» за підтримки Агенції творчого та професійного розвитку «Yula». У цьому заході прийняла участь учениця фортепіанного відділу підрозділу №1 КЗ «Новокаховська дитяча школа мистецтв» Боброва Анастасія (викладач Людмила Полімерій). Ретельна підготовка та регулярні репетиції дали учасниці можливість отримати гідне визнання членів журі, за рішенням якого, конкурсантка отримала диплом за ІІІ місце, а викладач Людмила Полімерій була відзначена Подякою.
Наприкінці грудня 2021 року, у місті Чернигів відбувся міжнародний конкурс мистецтв «Новорічне диво» 2021, який проводився за підтримки Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації, в якому прийняв участь Ансамбль танцю «Первоцвіт» комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» (викладач Марина Ющенко) в 3 та 4 вікових категоріях. За рішенням журі колектив здобув два дипломи лауреатів І ступеня та Подяку керівнику Марині Ющенко.
Щиро вітаємо викладачів та їх талановитих і цілеспрямованих учнів та бажаємо нових творчих досягнень!
 

Відділ культури

Дивитися всі новини