Охорона здоров’я

Вітання медичним працівникам Новокаховської громади з прийдешніми Новорічними святами від Олени Ходорковської

31.12.2021 19:46
433 Охорона здоров’я

Шановні колеги, медичні працівники Новокаховської громади!

Рік, що минає, став справжнім випробуванням для людства. COVID-19 об’єднав увесь світ спільним болем. І без перебільшення головними героями цього року стали саме медичні працівники – люди у білих халатах, які невтомно і самовіддано боролися з коронавірусом, ризикуючи власним життям і рятуючи життя інших. Тож нехай щедрою буде доля до всіх, хто має відношення до цієї шляхетної професії, а ваш професіоналізм та робота, важливість якої важко переоцінити, будуть гідно винагородженні.

Бережімо себе, своїх близьких, друзів та колег! Сьогодні ми особливо маємо стати підтримкою один одному, а взаємоповага та турбота дозволять з гідністю пройти шлях випробувань! Зичу, щоб з останніми годинами старого року нас усіх покинули турботи та негаразди, щоб наступного року було менше складних випробувань та викликів, а більше щасливих подій. Вірю, що Новий рік увійде у ваші оселі з добром і радістю, з надією і натхненням до нових професійних досягнень, а Різдвяна Зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії, любові і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань.

Щиро бажаю Вам, щоб рік прийдешній став роком міцного здоров’я, роком радості й добра, людського щастя, приніс кожній родині добробут та достаток. Хай у ваших домівках панують любов, мир, затишок та взаєморозуміння. Нехай рік новий стане Роком нового, світлого майбутнього!

З глибокою повагою, Генеральний директор КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка” Олена Ходорковська

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини