Охорона здоров’я

Медпрацівників КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка" привітали з прийдешніми святами та вручили подарунки

31.12.2021 09:29
458 Охорона здоров’я

30 грудня, за сталою традицією напередодні Нового року кожного медпрацівника КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка” привітали з прийдешніми святами та вручили подарунок.

Генеральний директор КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги м. Нова Каховка” Олена Ходорковська після робочої зміни влаштувала для медичного колективу “первинки” імпровізоване свято з новорічними персонажами та музичним супроводом.

З початком пандемії медичні працівники знаходяться на передовій у боротьбі з коронавірусною інфекцією. Шалений темп роботи медичних працівників допомагає мешканцям Новокаховської громади вести боротьбу з поширенням COVID-19.

Окрім пандемії ніхто не відміняв десятки інших хвороб і вірусних захворювань. Саме тому медичний персонал “первинки” потребує моральної підтримати та й премільна допомога перед святами їм не завадить. Ці люди заслуговують на багато більше, ніж отримують.

Вітаючи з прийдешніми святами, Олена Іванівна побажала своїм підлеглим професійного росту, успіхів, міцного здоров’я та Божого благословення.

А нам усім треба пам’ятати, що лікарі навіть в свята залишаються лікарями і продовжують допомогати хворим у медичних палатах та тим, хто лікується вдома.

На згадку про цю зворушливу подію, що відбулась за стінами медичного Центру, колективу залишився невеличкий відеорепортаж, який ми пропонуємо переглянути і відвідувачам нашого сайту:

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини