Спорт

У Новій Каховці відбулися фінальні ігри відкритої першості міста з футболу серед команд юнаків, чоловіків, присвяченої пам’яті В.Б. Куліка

29.12.2021 10:57
785 Спорт

У Новій Каховці за підтримки ГО «Федерація футболу міста Нова Каховка» (голова ГО - Леонід Чурсинов), відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (начальник відділу – Наталія Таран) відбулися фінальні ігри відкритої першості міста з футболу серед команд юнаків, чоловіків, присвяченої пам’яті В.Б.Куліка.

Віталій Борисович Кулік був тренером-викладачем секції з футболу дитячо-юнацької спортивної школи «Таврія». 18 років свого життя В.Б.Кулік присвятив дитячому футболу. Його мудрість, життєвий та футбольний досвід слугуватимуть ще не одному поколінню футболістів.

 

У змаганнях взяло участь вісім команд:
1. «Таврія» (м. Нова Каховка);
2. «Основа» (м. Нова Каховка);
3. «Біла стріла» (м. Нова Каховка);
4. «ДЮСШ Таврія» (м. Нова Каховка);
5. «Норма» (м. Нова Каховка);
6. «Локомотив» (м. Таврійськ);
7. Мала Каховка;
8. «Іскра» (с. Кам’янка).
 

Результати відкритої першості:
ІІІ місце – Мала Каховка;
ІІ місце – «Таврія» (м. Нова Каховка);
І місце –  «Іскра» (с. Кам’янка).
 

На нагороджені до спортсменів з привітаннями звернулась головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Оксана Бєла, яка подякувала всім учасникам за видовищні матчі, чудову атмосферу та гарний настрій, незважаючи на погану погоду.

 

Суддівська колегія, яку очолив Олег Слива, визначила кращих гравців:
кращий захисник - Чекулаев Олександр;
кращий воротар –Піліпчук Віктор;
кращий бомбардир – Нечеса Михайло;
кращий гравець турніру – Григоренко Микита.
 

ГО «Федерація футболу м. Нова Каховка», відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради вітає  переможців та висловлює вдячність усім учасникам змагань.

 

 

Відділ у справах сім’ї, молоді,
фізичної культури та спорту

Дивитися всі новини