Культура

У Новокаховській громаді відбулись новорічні ранки для сільської малечі (фоторепортаж)

26.12.2021 09:43
495 Культура

Вчора, 25-го грудня, у клубних закладах Новокаховської громади відбулися святкові дійства для дітей. До малечі цього дня завітали Дід Мороз і Снігуронька, інші казкові персонажі, у яких перевтілилися артисти міського Палацу культури та інших закладів культури громади.

Про це повідомила начальник відділу культури територіальної громади Наталія Зарудна.

Цього року дітлахів вітав міський голова Володимир Коваленко, його заступники Олег Тарабака, Леонід Чурсинов, Володимир Арнаут, керуючий справами виконкому Віталій Кубатко, радник Володимир Сироватка, помічник Юрій Кобцов, старости старостинських округів Віталій Гура, Людмила Аннас, Ігор Дикуха. Свята відбулися у Райському, Тополівці, Обривках, Піщаному, Корсунці, Нових Лагерях, Дніпрянах, Веселому.

У Обривках завідуючій клубом Тетяні Мироненко міський голова Володимир Коваленко вручив ноутбук – подарунок до 100-річчя села, який був придбаний за бюджетні кошти.

У Веселому вперше після приєднання до Новокаховської громади в Будинку культури проведено новорічне свято. Гарні виступи учнів Веселівсткої музичної школи, хореографічні номери ансамблю Веселунчик”, хороводи, ігри…

У всіх клубах були прикрашені святкові ялинки та фотозони, для дітей підготували веселі новорічні вистави. А Дід Мороз і Снігуронька розважали малюків запальними іграми і танцями. Найбільш сміливі маленькі артисти за вірші і танці до новорічних подарунків отримали додаткову порцію солодощів.

Гості вітали дітей зі святами, бажали їм бути здоровими і щасливими, розкривати свої таланти, поважати батьків, і щиро вірити у здійснення своїх мрій. А в цьому їм мають допомогти дорослі, яким варто у будь-якому віці зберігати в своєму серці енергію дитинства, вірити у дива і наповнювати світ довкола добром і радістю.

Всім малятам на дитячих заходах були вручені солодкі подаруночки. Заходи проведено з дотриманням карантинних вимог.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини