Культура

У КЗ «Новокаховська дитяча музична школа» відбувся новорічний музичний концерт

24.12.2021 15:42
446 Культура

Неймовірно теплим, приємним і радісним, не дивлячись на снігову завірюху, видалося чудове новорічне музичне дійство, яке 21 грудня 2021 року підготували учні і викладачі Комунального закладу «Новокаховська дитяча музична школа», та відкрили свої казкові двері усім присутнім святковим Новорічним концертом.

Програма дійсно видалася неймовірно яскравою і феєричною.

На початку святкового концерту прозвучала чарівна імпровізація на прекрасну різдвяну пісню українського композитора Миколи Леонтовича «Щедрик» у виконанні  викладачів Лідії Слабошпицької та Валерії Куркіної.

А потім в новорічному хороводі закружляли інструментальні мелодії: акордеону у виконанні талановитих учнів школи - Геращенка Михайла (викладач Василь Яротник) та Шевченка Іллі (викладач Валентина Коновалова), підхопили ритм фортепіано – Геращенко Михайло (викладач Алла Лебах) та Морлок Назар (викладач Інна Горлач), ансамбль саксофоністів у складі Собецького Яна, Прудського Тимура та Ченцова Максима (викладач Юліан Візнович), впевнено увірвалися звуки труби – Гладишева Радомира (викладач Віктор Балибін, концертмейстер Наталія Новікова), зачарував усіх присутніх ансамбль скрипалів у складі ніжних дівчат Тимченко Марії та Лисенко Анастасії (викладач Лілія Буравцова, концертмейстер Лідія Слабошпицька).

Дзвеніли струни в унісоні з ніжними голосами тріо бандуристок – Турчин Анастасія, Кутенко Анастасія та Безугла Марія (викладач Людмила Власенко).

Лунали веселі пісні у виконанні Базільської Діани (викладач Тетяна Візнович) і Латайтіс Артема (викладач Оксана Кулєшова).

А завершила святковий концерт яскрава новорічна пісня у виконанні дитячого вокального ансамблю разом з викладачами.

На Новорічне свято завітали почесні гості – секретар міської ради Дмитро Васильєв, начальник відділу культури Наталія Зарудна, депутат Олена Красовська. Наталія Зарудна привітала від імені міського голови Володимира Коваленка усіх присутніх з прийдешніми святами та передала подарунки, які разом із гостями та директором Катериною Козловою вручили дітям.

Щиро вітаємо колектив та учнів Коммунального закладу «Новокаховська дитяча музична школа» з Новим роком та Різдвом Христовим, бажаємо міцного здоров?я, злагоди, миру, добра!

Святкову програму можна переглянути за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=Gld2QIDzq_c

Захід проводився з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

 

 

Відділ культури і туризму

Дивитися всі новини