Місто

У Новій Каховці з прийдешніми новорічними святами привітали особовий склад частин, які дислокуються на території громади

23.12.2021 11:26
318 Місто

У Новій Каховці традиційно привітали особовий склад військових частин, які дислокуються на території громади, з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим.

Про це повідомила прес-секретар виконавчого комітету територіальної громади Ірина Дахновська.

Привітання та подарунки від міського голови Володимира Коваленка передали куратор з питань співпраці з підрозділами ЗСУ, радник міського голови Віктор Замковий, заступник міського голови Володимир Арнаут та радник міського голови Володимир Сироватка.

Повноважні представники міської влади привітали:

особовий склад Районного центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців (керівник – полковник Дмитро Самойлов);

особовий складу зенітно-ракетного дивізіону 208-ої ракетної бригади (командир – підполковник Євген Проскурович);

особовий склад 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка (командир –  полковник Анатолій Мішанчук).

Представники влади від щирого серця привітали захисників України з прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом Христовим, побажали міцного здоров’я, мужності та звитяги у справі служіння  українському народу, родинного затишку.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини