Місто

Шістнадцята чергова сесія міської ради 8-го скликання

09.11.2021 11:51
481 Місто

18 листопада 2021 року о 09.00 годині у великій залі засідань Новокаховської міської ради (просп.Дніпровський, 23, Ш поверх) скликається шістнадцята чергова сесія міської ради 8-го скликання.

На розгляд сесії виносяться питання:

1.Депутатські запити.
2.Про інформацію керівника Каховської окружної прокуратури.
3.Про внесення змін до Програми фінансової підтримки підприємств комунальної власності міста Нова Каховка на 2020-2022 роки.
4.Про внесення змін до Програми підтримки та реалізації стратегічних ініціатив розвитку Новокаховської міської територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25.03.2021 №303.
5.Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення відділу реєстрації Новокаховської міської ради на 2022-2024 роки.
6.Про внесення змін до Програми забезпечення іншої діяльності та розвитку виконавчого комітету Новокаховської міської ради на 2021 рік, затвердженої рішенням міської ради від 17.12.2020 №154.
7.Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку архівної справи у м.Нова Каховка на 2022-2026 роки затвердженої рішенням Новокаховської міської ради від 30.09.2021 № 613.
8.Про внесення змін до Програми забезпечення транспортного обслуговування загальноміських заходів на 2021 рік.
9.Про внесення змін до міської цільової Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка» на 2020-2022 роки.
10.Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Центральна міська лікарня міста Нова Каховка» Новокаховської міської ради на 2020-2022 роки.
11.Про внесення змін до Програми реалізації соціальної політики на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 21.11.2019 року №2347.
12.Про внесення змін та доповнень у заходи щодо реалізації міської програми розвитку освітньої галузі на 2020-2022 роки.
13.Про затвердження Програми трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Новокаховської міської ради на 2021-2027 роки.
14.Про припинення юридичної особи Райський заклад дошкільної освіти ясла-садок загального типу №19 «Калинка» Новокаховської міської ради шляхом ліквідації.
15.Про внесення змін до цільової Програми розвитку культури і туризму Новокаховської міської територіальної громади на 2020-2022 роки.
16.Про внесення змін до Міської Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Новокаховської міської територіальної громади на 2020 – 2022 роки.
17.Про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Новокаховський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
18.Про затвердження нової редакції Статуту Комунального підприємства «НК Екосервіс».
19.Про згоду на передачу до державної власності майна.
20.Про згоду на передачу до державної власності майна.
21.Про згоду на передачу до державної власності майна.
22.Про згоду на прийняття до власності Новокаховської міської територіальної громади кисневих концентраторів.
23.Про внесення змін до рішення міської ради від 10.10.2019 року №2272 «Про затвердження списку присяжних для здійснення судочинства, визначеного процесуальним законом, Новокаховського міського суду Херсонської області».
24.Про укладання договору оренди.
25.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду Крименчуку Олександру Сергійовичу.
26.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Бандрізлову М.Ю. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
27.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянці Веняміновій А.А. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
28.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Заліському С.О. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
29.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Калініну В.І. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
30.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Короленко О.М. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
31.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Котлярову В.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
32.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Литвинову А.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
33.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Нижник А.А. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
34.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Ткаченку О.Р. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
35.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянці Тодосійчук О.Г. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
36.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Фостеру О.С. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
37.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянину Цимбалу Л.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
38.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність громадянці Шепелєвої О.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
39.Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин та комунальної власності на території Новокаховської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки.
40.Про визнання рішень Новокаховської міської ради такими, що втратили чинність.
41.Про внесення змін до рішень міської ради від 29.04.2021р. №395 та від 25.03.2021р. №315.
42.Про внесення змін до рішення міської ради від 30.09.2021р. №683.
43.Про визначення земельної ділянки, яка буде передаватися в оренду шляхом проведення земельних торгів окремим лотом (вул. Французька, в районі буд. №45).
44.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду АТ «Херсонобленерго» просп. Дніпровський м. Нова Каховка.
45.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду АТ «Херсонобленерго» по вул. Індустріальна, в районі буд.№39.
46.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та припинення договору оренди з Дяговець І.С.
47.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину Давидову А.А. на території м.Нова Каховка Новокаховської міської територіальної громади.
48.Про затвердження проекту землеустрою та передачу земельної ділянки у власність Буторіній Н. С.на території Дніпрянського старостинського округу с.Нові Лагері.
49.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Хомській Н.В. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Райського старостинського округу громадянці Архіповій Л.Л.
51.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки гр. Варваринець В. Ю. у власність на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
52.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки гр. Варваринець Вячеславу Юрійовичу у власність на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
53.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки громадянці Варваринець О.М.у власність на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
54.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки гр. Варваринець Р.Ю. у власність на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
55.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину Волосковцю Ю.В. на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
56.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину Пластюку С.В. на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
57.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянці Бойченко Л.А. на території Козацького старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
58.Про затвердження землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність на території Козацького старостинського округу смт. Козацьке громадянці Скрипець О.М.
59.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) зовнішніх меж землекористування в натурі (на місцевості) громадянці Ковалишиній М.В., смт.Козацьке.
60.Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину Хангалдову Г.Г. на території Веселівського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
61.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» по просп. Дніпровський, 44 (згідно договору про приєднання з ТОВ «Система-Майстер»).
62.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою АТ «Херсонобленерго» м.Нова Каховка, пр.Дніпровський, вул.Рибальська.
63.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою громадянину Іванову В.Т. на території м.Нова Каховка ля будівництва та обслуговування гаражу.
64.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади с. Нові Лагері громадянці Марчук С.С.
65.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою громадянину Марчук С.К. на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади с. Нові Лагері.
66.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою гр. Ковш К.В. на території Райського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
67.Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою громадянину Картавому І.О. на території Козацького старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
68.Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою громадянці Масютка С.І. на території Козацького старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
69.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою відділу освіти Новокаховської міської ради ( Козацький ліцей).
70.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, відділу освіти Новокаховської міської ради (Веселівський ліцей).
71.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами смт. Дніпряни (для кладовища 2,0014га).
72.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради ( для розміщення та обслуговування кладовища с. Піщане).
73.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами смт. Тополівка (для кладовища 1,2 га).
74.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами с.Райське.
75.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, управлінню комунального майна, інфраструктури старостинських округів Новокаховської міської ради за межами с. Корсунка.
76.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки ТОВ КМБП «Проектне бюро «Демос» площею 3,6009 га.
77.Про надання дозволу на викуп земельної ділянки ТОВ «Проектне бюро «Демос» площею 0,1447 га.
78.Про дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки на новий строк ФОП Пащенко Т.С.
79.Про дозвіл на укладання договору оренди земельної ділянки ФОП Погребняку А.О.
80.Про укладання договору оренди на земельну ділянку ФО Сніцарук О.Н.
81.Про укладення договору оренди землі на новий строк з АТ «Укртелеком» на території Дніпрянського старостинського округу Новокаховської міської територіальної громади.
82.Про припинення права оренди на земельну ділянку гр.Хребтань О.П. (по вул. Миколи Букіна).
83.Про передачу землі в оренду ФОП Повжику В.Л.
84.Про передачу землі в оренду гр. Фісінчуку Є.С.
85.Про дозвіл КП «Автоцентр» на списання транспортних засобів.
86.Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 87,00 га, розташованої за межами населених пунктів на території Новокаховської міської ради, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій».
87.Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Новокаховської міської територіальної громади за січень-вересень 2021 року.
88.Про виконання бюджету Новокаховської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
89.Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №182 «Про бюджет Новокаховської міської територіальної громади на 2021 рік».
90.Про створення тимчасової контрольної комісії Новокаховської міської ради для вивчення обставин інциденту з працівниками КП «Муніципальна охорона».
91.Про Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.
92.Оголошення, звернення.

Дивитися всі новини