Місто

Свято до Дня святого Миколая відбулося у Новокаховському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів

22.12.2021 11:50
351 Місто

Зимова казка вже розпочалась, час подарунків, святкового настрою та добрих справ.
Свято Миколая – перше найочікуваніше світле та добре свято, сповнене чудес та здійснення найзаповітніших мрій. Вихованці Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, як ніхто інший, чекають на диво. У цей день Святий Миколай жодного не залишив без подарунків.
20 грудня 2021 року на малечу центру чекало багато гостей. Маленькі актори театру «Колібрі» Новокаховської школи мистецтв під керівництвом Тюкалової Олени та звукорежисера Олександра Гребенюка подарували гарний настрій, підготувавши цікаву та повчальну виставу «Від Миколая до Різдва».
Не обійшлося і без поважних гостей та благодійників, які взяли на себе місію помічників Святого Миколая.
В цей день до закладу завітали представники угрупування військ «Південь» полковник Хоменко Роман, старші лейтенанти Козиренко Оксана та Чекман Миколай. Військові привезли дітям іграшки, цукерки та теплі привітання зі святами. Полковник Роман Хоменко відмітив, що наразі ми не можемо привітати своїх діточок, бо не поруч з ними, то в ваших очах вітаємо їх. Вихованці центру були вражені кількістю іграшок, раді і вдячні.
В якості помічників Святого Миколая виступили і генеральний директор ПрАО «ДМК Таврія» Сердюк Андрій та депутат обласної ради Власов Юрій, які привітали діточок з чудовим святом, побажали вірити в дива, бути добрими, уважними та вручили такі очікувані для кожної дитини солодкі подарунки.
Така турбота про дітей, які потребують особливої підтримки, - свідчення небайдужості, людяності, доброти та щедрості.
Колектив центру, його вихованці разом з батьками від щирого серця дякують всім, хто допоміг відчути радість свята і щедрість Святого Миколая, та подарував віру в те, що в цьому світі є багато добрих та чуйних людей.
Нехай дива трапляються щодня, а добрі справи примножуються!


Новокаховського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів

Дивитися всі новини