Суспільство

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Заяву на житлову субсидію можна подати через портал ДІЯ

21.12.2021 16:08
348 Суспільство

Починаючи з 29 листопада 2021 р. впроваджено нові електронні соціальні послуги, які можна отримати онлайн через портал ДІЯ, у тому числі подання заяви на призначення житлової субсидії.
Для цього потрібно:
1. Авторизуватися на порталі "Дія" за посиланням https://diia.gov.ua/, зайти у розділі послуг "Пенсії, пільги та допомога" і обрати пункт із субсидіями.
2. Далі — подати заяву. Вона має вигляд анкети. Треба відповісти на декілька запитань та ввести дані про вид субсидії, вказати банківський рахунок, чи є лічильник води або газу. У декларації необхідно вказати усіх зареєстрованих осіб, членів сім’ї (чоловік, дружина, діти), майно та витрати.
3. Можливо буде необхідність завантажити декілька сканів чи фото документів та підписати все електронним підписом.
Заява автоматично надійде до органу соцзахисту, який призначає субсидії.
Якщо будуть необхідні додаткові дані чи документи, заяник отримає відповідне сповіщення.

УВАГА! Доступ для подання заяв на призначення житлової субсидії через сайт Міністерства соціальної політики України (http://subsidii.mlsp.gov.uaз 16 грудня 2021 року заблоковано.

За додатковою інформацію з питання призначення житлових субсидій звертайтеся до управління праці та соціального захисту населення (м.Нова Каховка, вул.Історична, 18, каб.14), тел.(05549) 5 48 55, (095) 674 64 47.


Управління праці та соціального захисту населення
Новокаховської міської ради

Дивитися всі новини