Місто

Відбулася остання у цьому році щотижнева апаратна нарада при міському голові

21.12.2021 15:56
348 Місто

Вчора, 20-го грудня, міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко на останній цьогорічній апаратній нараді разом зі своїми заступниками, керівниками відділів та структурних підрозділів виконавчого комітету обговорив підсумки року, що закінчується та плани на початок наступного року. 

Про це повідомила прес-секретар Новокаховського міськвиконкому Ірина Дахновська.

Оформлення документів на купівлю нової кисневої станції, наведення порядку в питаннях землі та комунального майна громади, необхідність комунальним підприємствам знаходити шляхи заробляти кошти через надання послуг – про це та інше говорили на нараді.

Міський голова нагадав, що основною подією цього тижня стане сесія Новокаховської міської ради, на якій буде прийнято бюджет громади на 2022 рік.

Також Володимир Коваленко зазначив, що занепокоєння викликає різке зниження темпу вакцинації громадян. Генеральний директор КП “Центральна міська лікарня міста Нова Каховка” Наталя Гончарова розповіла, що днями в інфекційному відділенні від COVID-19 померла мати двох дітей, яка так і не вакцинувалася від короновірусної хвороби. Діти залишилися сиротами, а померлу навіть нема кому поховати. “Які ще потрібно наводити приклади, щоб люди зрозуміли необхідність вакцинуватися?” – звернулася до присутніх Наталія Гончарова.

В свою чергу міський голова навів статистику що з 10 померлих від короновірусної інфекції, 9 – невакциновані. Тому вкотре Володимир Коваленко закликав керівників проводити роз’яснювальну роботу серед своїх колективів про життєву необхідність щеплення. Стосовно померлої жінки, міський голова дав доручення всім відповідальним особам всіляко сприяти сім’ї у питаннях поховання та подальшої долі її дітей, які залишились сиротами.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини