Місто

У Новій Каховці шукали шляхи для побудови соціально-корпоративного партнерства між гідроенергетиками та громадою (фоторепортаж)

20.12.2021 10:07
378 Місто

17-18 грудня у Новій Каховці на Каховській ГЕС відбулась робоча зустріч представників громадських організацій територіальної громади і керівництва ПрАТ «Укргідроенерго» з питань налагодження взаємодії у подальшій співпраці.

Про це розповів учасник зустрічі представник ГО «Федерація футболу міста Нова Каховка» у громадській раді при виконавчому комітеті територіальної громади Віктор Васильєв.

– Метою зустрічі, яка відбулась за ініціативи ПрАТ «Укргідроенерго», стала розробка стратегії з формування стійких зв’язків філії «Каховська ГЕС ім. П.С.Непорожнього» з громадськими ініціативами і організаціями, органами місцевого самоврядування задля забезпечення сталого розвитку Новокаховської міської територіальної громади та реалізації проектів Товариства в регіоні присутності.

В зустрічі взяли участь члени громадської ради при виконкомі, депутати міської ради, секретар міської ради Дмитро Васильєв, представники газети «Нова Каховка».

На початку роботи до учасників звернулись директор ГЕС Олег Пащенко та офіційний представник ПрАТ «Укргідроенерго» в містах присутності філій компанії Світлана Глушенок.

Спілкування у форматі тренінгу проводив кандидат політичних наук Руслан Бахтиєв.

Представники громади висловили своє бачення напрямків, форм, методів і конкретних дій за якими вони вбачають можливі сприяння та участь ПрАТ «УГЕ» у розвитку Новокаховської МТГ.

На закінчення заходу, який тривав два повних робочих дні, учасникам вдалось сформувати більш-менш зрозумілі і реальні побажання представників громади щодо участі гідроенергетиків у розвитку Новокаховської МТГ, які будуть покладені в основу розробки програми дій ПрАТ “Укргідроенерго” щодо побудови соціально-корпоративного партнерства з громадою.

На мій розсуд бажання керівництва ПрАТ «Укргідроенерго» приймати більш вагому участь у розвитку територіальних громад у містах присутності викликано змінами в адміністративно-територіальному устрої країни та в політиці компанії, яка стає більш відкритою до громадськості та шукає шляхи для побудови взаємовигідних та по справжньому партнерських стосунків з місцевими громадами.

Наша довідка: Соціально-корпоративне партнерство – це продукт співпраці бізнесу та громад на основі добровільного здійснення принципу соціальної відповідальності, що полягає в гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі бізнесу із суспільством і його участі у вирішенні найгостріших соціальних проблем.

Матеріали сайту «Online Нова Каховка»

Дивитися всі новини