Місто

До Дня святого Миколая у Палаці культури відбувся благодійний захід для дітей з багатодітних родин

17.12.2021 14:57
842 Місто

Довгоочікуване для дітей свято Миколая з кожним днем все ближче і ближче. Малеча із задоволенням чекає на здійснення своїх заповітних мрій та бажань. Це, без перебільшення, свято дитинства та щедрості, свято радості та веселощів, свято добра і миру.
17 грудня у міському Палаці культури на дітей із багатодітних сімей Новокаховської громади чекало дивовижне свято. Кожна дитина мала чудову нагоду завітати до резиденції Святого Миколая та зробити гарне фото з казковими героями. В актовій залі дітки мали можливість переглянути дитячу виставу «Крамничка підступних солодощів», підготовлену акторами Народного театру юного глядача та зустрітися із святим Миколаєм.
З привітальним словом від міського голови Володимира Коваленка до дітей звернувся його заступник Володимир Арнаут, який повідомив їм приємну новину, що на них чекають солодкі подарунки. І вже біля новорічної ялинки дітлахи отримали солодощі, придбані відділом у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради.
Зала Палацу культури була сповнена дитячим сміхом, вигуками та щирими аплодисментами - захід дітлахам надзвичайно сподобався.

Щиро вітаємо всіх малюків зі святом і бажаємо їм знайти під подушкою найприємніший подарунок від святого Миколая.
Для всіх бажаючих з 17 по 19 грудня з 9:30 до 18:00 у міському Палаці культури працює резиденція Святого Миколая, а також 19 грудня відбуватиметься Новорічна дитяча вистава «Крамничка підступних солодощів» (вхід за квитками та запрошеннями). Запрошуємо всіх відвідати наші заходи і насолодитися неймовірними емоціями!


Відділ культури і туризму

Дивитися всі новини