Актуально

Оголошення! Відбудуться громадські слухання проєкту регуляторного акту щодо затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами

17.12.2021 13:25
466 Актуально

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» управління містобудування та архітектури Новокаховської міської ради повідомляє про проведення громадських слухань проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Новокаховської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Новокаховської міської територіальної громади».
Розробник – Управління містобудування та архітектури Новокаховської міської ради.
Проєкт рішення Новокаховської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Новокаховської міської територіальної громади» та Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщено на офіційному вебсайті Новокаховської міської територіальної громади 08 грудня 2021 року. Переглянути можливо за посиланнями:
https://portal.novakahovka.com.ua/uk/page/proekti-regulyatornih-aktiv
https://portal.novakahovka.com.ua/uk/page/vidstezhennya-rezultativnosti
Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Новокаховської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Новокаховської міської територіальної громади» розміщено в газеті «Нова Каховка» від 15 грудня 2021 року №50

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань
Громадські слухання відбудуться з дотриманням карантинних обмежень 28 грудня 2021 року о 14.00 годині у великій залі виконавчого комітету Новокаховської міської за адресою: 74900, Херсонська область, м.Нова Каховка, просп.Дніпровський,23 (3-й поверх) відбудуться громадські слухання.
Пропозиції (зауваження) до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу можуть подаватися розробнику в письмовій формі за адресою: 74900, Херсонська область, м.Нова Каховка, просп.Дніпровський,23, каб.116 або на електронну адресу: [email protected] або в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань.
Контактна особа: Лимар Оксана Юріївна, в.о.начальника управління містобудування та архітектури Новокаховської міської ради, тел. (05549) 4-32-98.
Строк приймання пропозицій та зауважень у письмовому, електронному та/або усному вигляді до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу. Зауваження та пропозиції, отримані після встановленого строку не розглядаються.


Управління містобудування
та архітектури Новокаховської міської ради

Дивитися всі новини